ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Попередній захист випускних кваліфікаційних робіт другого (магістерського) рівня на кафедрі харчових технологій

06 грудня 2024 року на кафедрі харчових технологій відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня другого року навчання, спеціальності 181 «Харчові технології». Попередній захист пройшов в он-лайн режимі за допомогою платформи Zoom за участі викладачів кафедри та студентів денної форми навчання.

Здобувачі представили доповіді, у яких висвітлили актуальність теми випускної кваліфікаційної роботи, обґрунтували її вибір, ознайомили присутніх з метою та завданнями дослідження, а також презентували основні результати наукової роботи. У процесі доповіді студенти продемонстрували високий рівень підготовки, чітко і змістовно представивши результати своїх досліджень у вигляді презентаційних матеріалів, вільно володіли матеріалом та добирали аргументи під час відповідей на запитання присутніх.

Присутні викладачі кафедри відмітили актуальність тематик досліджень та професійний рівень представлених робіт. Також було надано рекомендації щодо можливих покращень і доповнень для забезпечення високої якості фінальних матеріалів перед публічним захистом.

Вітаємо магістрантів спеціальності 181 «Харчові технології» з успішним проходженням першого етапу захисту випускної кваліфікаційної роботи, бажаємо успіху під час майбутньої державної атестації!