ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання координаційно-методичної ради з проблем вівчарства

Засідання відбулось при головуванні голова ради – директор ІТСР “Асканія-Нова” - ННСГЦВ, кандидат с.-г. наук  Вдовиченко Ю.В., заступник голови – завідувач відділу генетики, доктор с.-г. наук Іовенко В.М., секретар - завідувач лабораторії біології відтворення с.-г. тварин, кандидат с.-г. наук Лобачова І.В., голова Чаплинської районної державної адміністрації Лепський С. І.. Керівники та відповідальні виконавці завдань програми наукових досліджень  № 27 “Організація та ведення ефективного вівчарства в різних регіонах України” «Вівчарство» Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф. Іванова  «Асканія-Нова» - ННСГЦВ; Інституту тваринництва НААН; Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН; Закарпатської ДСГДС; Буковинської ДСГДС; Асканійської ДСГДС Інституту зрошувального землеробства, Херсонського ДАУ надали результати наукової роботи.

Учасники координаційно-методичної ради з проблем вівчарства
Заслухано доповіді завідувача відділу вівчарства Жарука П.Г. «Наукове забезпечення та перспективи розвитку галузі вівчарства в Україні» та завідувача лабораторії популяційної генетики Горлова О.І. «Комп’ютеризація селекційного процесу у вівчарстві», розглянуто короткі звіти з виконання завдань 2-го рівня ПНД 27 «Вівчарство» за 2014 р. Представники Херсонського державного аграрного університету також надали інформацію про проведену наукову роботу, та підкреслили особливості проведення наукової роботи у галузі вівчарства у сучасних умовах.
Обговорення питань викликало жваву дискусію. В цілому, координаційно-методична рада, з урахуванням висловлених зауважень та пропозицій, ухвалила представлені інформаційні звіти за 2014 р. Також внесено зміни та доповнення до складу КМР. За результатами роботи прийнято рішення координаційно-методичної ради з проблем вівчарства.
Офіційне відкриття засідання координаційно-методичної наради з проблем вівчарства
 

Участь представників університету у дискусіях

      
Відвідування музею академіка М.Ф. Іванова