Гостьова лекція для здобувачів освіти зі спеціальності 181-Харчові технології
22 листопада 2024 року здобувачі освіти за спеціальністю 181 – Харчові технології ХДАЕУ разом з викладачами кафедри харчових технологій долучилися до гостьової лекції яку провела фахівець Громадського дослідницького центру якості продуктів харчування, м. Гамбург Німеччина -Оксана ГАПОНЦЕВА на тему: «Оцінка якості продуктів харчування: передовий європейський досвід».
Експерт Центру поділилася передовим досвідом оцінки якості продуктів харчування у Німеччині, де вислів «Німецька якість» не просто слова, а характерна особистість цієї країни.
Кафедра харчових технологій підтримує формат гостьових лекцій, як той, що надає можливість учасникам долучитись до сучасних знань, наданих топ-лекторами та вибудовувати власну траєкторію професійного становлення. Дякуємо шановній гості за такі потрібні заходи, за рух по траєкторії удосконалення навчального процесу, відкритість у спілкуванні зі здобувачами освіти і колегами.