ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Онлайн-захід на тему: «Знайомство з науковою бібліотекою ХДАЕУ. Формування інформаційної культури здобувачів вищої освіти»

02 жовтня 2024 року Науковою бібліотекою ХДАЕУ проведено навчальний онлайн-захід на тему: "Знайомство з Науковою бібліотекою ХДАЕУ. Формування інформаційної культури здобувачів вищої освіти" для студентів першого курсу економічного факультету.

Спікерами виступили: в.о. директора Наукової бібліотеки ХДАЕУ університету Світлана Любименко. Під час заходу виступила завідувач кафедри соціальних та поведінкових наук, кандидат педагогічних наук, доцент Варнавська Інна В'ячеславівна. Здобувач вищої освіти отримали детальну інформацію про історію університетської бібліотеки, організацію роботи структурного підрозділу, сучасні нововведення з урахуванням дистанційного навчання та електронної складової в діяльності бібліотеки, її інформаційні ресурси, просвітницьку функцію та якісний супровід в наданні довідково-бібліографічних послуг, можливості та ресурси віртуальної бібліотеки, ознайомилися з інструментами для наукової роботи та досліджень.

Семінар був направлений на допомогу здобувачам вищої освіти ефективніше використовувати ресурси Наукової бібліотеки ХДАЕУ y навчальному процесі та науковій роботі.