ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Ректор університету Юрій Кирилов взяв участь у зібранні Херсонського земляцтва

В Національному університеті біоресурсів та природокористування відбулося зібрання Херсонського земляцтва. Перший заступник голови Земляцтва Олександр Гонтар проінформував колег про ситуацію в області, напрями першочергової уваги та допомоги. Заступник Голови Херсонської обласної військової адміністрації Володимир Клюцевський надав та прокоментував документальний фільм про ситуацію в області, яка бореться і нескорена. Керівництво області, незважаючи на агресію росії, готується до відбудови, інвестицій в область. Один приклад – на відновлення шкіл виділено 900 мільйонів гривень, є допомога лікарням, жителям області.

У роботі земляцтва взяли активну участь Народний депутат України Павло Павліш, президент НУБІП Станіслав Ніколаєнко, колишній голова адміністрації президента Микола Білоблоцький, ректор ХДАЕУ Юрій Кирилов, фінансист Микола Рожко, багаторічний очільник обласного управління освіти Анатолій Зубко, народний депутат України чотирьох скликань Юрій Одарченко.

Голова Земляцтва В’ячеслав Кучер підвів підсумки зібрання, розставив акценти, сформував спільні завдання, необхідні звернення до керівництва держави щодо допомоги Херсонщині.