ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перспективна зустріч з випускниками загальноосвітнього закладу освіти №46 м. Херсону – партнерами ХДАЕУ

Майбутнє будь якого закладу залежить від здобувачів, які в ньому навчаються. Саме тому, не очікуючи завершення цьогорічної вступної компанії, викладачі кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ максимально сконцентрували власну увагу на підготовку та проведення профорієнтаційної роботи на наступний навчальний рік!

В рамках договору про співпрацю доцент кафедри Стрикаленко Є.А. в межах проведення олімпійських тижнів прийняв участь в зустрічі учнями 10-х та 11-х класів херсонської школи № 46.


Під час даної зустрічі, обговоривши результати виступу національної збірної України на олімпійських іграх в Парижі 2024, Євгеній Андрійович розповів про Херсонський державний аграрно-економічний університет, його структуру, про спеціальності за якими відбувається навчання та наголосив про неймовірну підтримку керівництва закладу фізкультурно-спортивної роботи. Також в ході зустрічі школярам детально та в цікавій формі розповіли про відносно нову спеціальність економічного факультету 017 Фізична культура і спорт де відбувається навчання за освітньою програмою “Менеджменту у спортивній діяльності”!


Всі учасники заходу мали можливість задати цікавлячи їх питання, терміни та строки подачі реєстрації на НМТ, подачі документів, визначитись зі структурою проведення творчого конкурсу та висловили бажання навчатись в університеті! Також майбутнім абітурієнтам наголосили про можливість отримання корисною та оперативної інформації на сайті ХДАЕУ та на його сторінках в соц.мережах!

 

Автори:       Євгеній Стрикаленко