ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ХЕРСОНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРОДОВЖУЄ ФОРМУВАТИ НОВЕ ПОКОЛІННЯ ЧЕСНИХ І ВІДПОВІДАЛЬНИХ ФАХІВЦІВ

 

З нового навчального року здобувачі 1-2 років навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зможуть вивчати актуальну дисципліну "Антикорупція та доброчесність". Цей курс, розроблений командою Офісу доброчесності НАЗК в межах проєкту "Прозорі університети", охоплює широкий спектр тем: від феномену корупції та її причин до доброчесного бізнесу та академічної доброчесності.

Для забезпечення якісного проведення занять, викладачі нашого університету долучилася до навчання. Декан економічного факультету Наталя Кириченко, доцент кафедри підприємництва, обліку та фінансів Алла Карнаушенко та доцент кафедри публічного управління, права та гуманітарних дисциплін Олена Кан успішно завершили курс для викладачів дисципліни "Антикорупція та доброчесність".

Навчання антикорупційним цінностям допоможе нашим здобувачам стати активними громадянами та сприяти розвитку прозорого суспільства. Курс охоплює широкий спектр тем, що дозволить сформувати цілісне уявлення про проблему корупції та шляхи її подолання. Заняття будуть проводитися за допомогою сучасних інтерактивних методик, що сприятимуть залученню студентів до освітнього процесу.

Ми переконані, що впровадження дисципліни "Антикорупція та доброчесність" – це важливий крок до створення освітнього середовища, яке сприяє формуванню відповідальних і чесних фахівців!