ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Випуск фахівців ОКР «Спеціаліст» на агрономічному факультеті в 2013-2014 навч. році

Державна екзаменаційна комісія рекомендувала студентів, які мають схильність до науково-дослідної роботи до вступу в аспірантуру: Могилевську О.О., Михайличенко Н.В., Сову Р.С., Гончара Є.О., Ништу В.В, Томчука А.О., Позняк Г.А., Вдовиченка А.Г., Худякова Д.І.


Випуск фахівців ОКР «Спеціаліст» денного відділення агрономічного факультету спеціальності 7.09010101 «Агрономія» 2014 року разом з представниками державної екзаменаційної комісії

19 вересня 2014 року відбувся випуск фахівців з ОКР «Спеціаліст» спеціальності 7.09010101 «Агрономія» на заочному відділенні агрономічного факультету.
15 випускників заочного відділення агрономічного факультету за результатами складання комплексного кваліфікаційного іспиту та захисту випускних робіт з ОКР 7.09010101 "Спеціаліст" отримали дипломи спеціалістів з кваліфікацією «Агроном».
За результатами захисту дипломні роботи (проекти) студентів 6 курсу агрономічного факультету: Атаманчук О.М., Посуховської С.В., Паламарчук А.В., Губського Д.С., Наточія М.В. рекомендовані до впровадження у виробництво. Доповідь студентки Паламарчук А.В. визнана кращою.
Державна екзаменаційна комісія рекомендувала Паламарчук А.В., як таку, що має схильність до науково-дослідної роботи до вступу в аспірантуру.
Вітаємо випускників та бажаємо їм успіхів на виробничій та науковій ниві!


Випуск фахівців ОКР «Спеціаліст» заочного відділення агрономічного факультету спеціальності 7.09010101 «Агрономія» 2014 року разом з представниками державної екзаменаційної комісії