ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Шановні читачі, пропонуємо Вам ознайомитися з новинами Наукової бібліотеки ХДАУ!

 

Пропонуємо Вашій увазі тематичний бібліографічний покажчик «Велика рогата худоба», підготовлений й укладений на основі джерел фонду Наукової бібліотеки ХДАУ за період 2001-2014 рр.. Покажчик складається із 4-х частин:
ч.1 Розведення худоби (племінна справа, відтворення, схрещування);
ч.2 Молоді тварини: молодняк, телята. Первістки. Бугаї. Штучне запліднення;
ч.3 Утримання худоби. Годування. Ветеринарія.
Готується до друку ч.4 Породи.

До Вашої уваги черговий випуск Зведеного бюлетеня нових надходжень до фондів бібліотек Херсонського територіального об’єднання (Вип.1(15) (січень-червень 2014)! Бюлетень є аналогом Електронного каталогу корпоративної бібліотечної системи ХДАУ (ЕК КБС ХДАУ). Бібліографія охоплює книги, методичні матеріали, наукові збірники, дисертації, автореферати дисертацій. Матеріал розміщено по тематичним рубрикам, а у межах рубрик за алфавітом. Усі бібліографічні описи анотовані.

Інформуємо! Оновлено та доповнено науково-допоміжний ретроспективний бібліографічний покажчик літератури «Раритетна книга Наукової бібліотеки Херсонського ДАУ»!
Цікаво знати! Особливою гордістю бібліотеки є Фонд рідкісних та коштовних книг, який нараховує у теперішній час майже 700 примірників унікальних книг. Хронологічні рамки охоплення:1826-1946 рр.. Процес комплектування фонду не зупиняється, він продовжує поповнюватися завдяки вилученню книг з основного фонду університетської бібліотеки та даруванню з особистих бібліотек викладачів та студентів.
Дивись віртуальну виставку «Бібліотечні раритети»(http://www.ksau.kherson.ua/lib-ksau/fond_ridkisnyh.pdf)

До відома! У 2014 р. до фонду Наукової бібліотеки  надійшли науково-технічні та навчальні видання вчених Херсонського ДАУ! (детальніше)

Завантажити новинки