ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Успішна практика: Ключ до майбутньої кар'єри. Здобувачі економічного факультету готуються до виробничої практики в рамках підготовки до майбутньої професійної діяльності

У рамках підготовки до комплексної виробничої практики з фаху за спеціальностями 073 Менеджмент (ОПП Менеджмент та ОПП Менеджмент ІТ), 075 Маркетинг (ОПП Маркетинг) та 017 Фізична Культура і Спорт (ОПП Менеджмент у спортивній діяльності), відбулася установча конференція з здобувачами 3 курсу.

Вітальне слово до присутніх висловила завідувачка кафедри Ганна Жосан. Практика - це невід'ємна частина навчального процесу, яка дає можливість: застосувати набуті теоретичні знання та навички на практиці; отримати досвід роботи в реальних умовах підприємств та організацій; здобути практичні навички, необхідні для майбутньої професійної діяльності; зробити перші кроки у своїй кар'єрі. Вона наголосила на важливості практичної підготовки майбутніх фахівців, особливо в сучасних умовах.

Про особливості проходження практики та дотримання термінів її проходження розповіла доцент Тетяна Повод – відповідальна за практичну підготовку економічного факультета. Факультет завжди дбає про те, щоб наші здобувачі були в безпеці на робочому місці.

З турботою про безпеку здобувачів, доцент кафедри рослинництва та агроінженерії Ревтьо Олеся роз'яснила їм питання охорони праці та техніки безпеки.

Відповідальний за практику відкафедри Менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій, доцент Ігор Олійник докладно пояснив здобувачам процес практики, вимоги до документування, звітності та критерії воцінки.

Здобувачі ставили питання щодо особливостей проходження практики, на які отримали вичерпні і ґрунтовні відповіді.

Викладачі впевнені, що ця практика стане для нашіх здобувачів трампліном до успішної кар'єри!

Автор: ст. викладач Тетяна Білоусова