ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувачі ВО ОП Менеджмент ІТ розширюють свої знання на вебінарі з метрик проєкту

Здобувачі економічного факультету, які навчаються на ОП «Менеджмент ІТ» приєдналися до вебінару, проведеного консалтинго-тренінговою компанією «Е5» на тему «Метрики проєкту та робота з ними». Спікер вебінару Олексій Шебанов (Trainer & Managing Partner @ E5) – керівник проектного офісу (Head of PMO) в Intellias (визнаний кращим проектним офісом Європи за версією 2023 року – «PMO of the Year Europe 2023»).

Учасники вебінару мали змогу поглибити свої знання у сфері управління проєктами та зрозуміти, чому метрики є важливим інструментом для ефективного керування проєктами. Метрики проєкту відіграють ключову роль у визначенні прогресу проєкту, ідентифікації потенційних проблем та забезпеченні високої продуктивності команди. Вони дозволяють здійснювати об'єктивну оцінку стану проєкту і вчасно реагувати на зміни, що виникають під час його реалізації. Тому розуміння типів метрик, їхнього визначення та ефективного використання стає важливою складовою успіху будь-якого проєкту.

Під час вебінару учасники мали можливість:

  • Зрозуміти роль метрик у визначенні прогресу, виявленні проблем і покращенні продуктивності проєкту.
  • Ознайомитися з різними типами метрик проєкту, які можна використовувати для оцінки різних аспектів проєкту, таких як час, якість, вартість та ризики.
  • Дізнатися про методи вибору та визначення метрик, які найбільше відповідають конкретним потребам вашого проєкту.
  • Отримати поради щодо збору даних для метрик, їхньої інтерпретації та використання для прийняття обґрунтованих управлінських рішень.

Під час онлайн-зустрічі було розглянуто конкретні приклади успішного застосування метрик у реальних проєктах; спікер поділився  корисними практичними порадами.

Цей вебінар став цінним доповненням до навчання здобувачів ВО ОП «Менеджмент ІТ» та допоможе їм у майбутній кар'єрі.

Переглянути запис вебінару можливо за посиланням: Метрики проєкту та робота з ними | Вебінар з Олексієм Шебановим