ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумкова спортивно-інтелектуальна вікторина визначала найкращих!!!

Формування здорової та гармонійно розвиненої особистості є основним завданням процесу фізичного виховання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті. Поряд з формуванням гарного тіла, вдосконалення фізичного розвитку, кожен здобувач повинен відрізнятись високим рівнем інтелекту та мати можливість проявити свої знання в житті!

В межах фізкультурно-спортивного марафону викладачі фізичного виховання провели підсумкову “Спортивну вікторину” з неймовірною кількістю цікавих питань з життя зірок спорту, олімпійських ігор, здоров'я та здорового способу життя! До інтелектуальних батлів приєдналось більше 40 учасників, проте із-за обмеженої кількості в самій вікторині прийняло участь 20 здобувачів. Всі кому не вдалось долучитись до вікторини спостерігали за ходом змагань в якості вболівальників.

В ході вікторини здобувачі відповідали на складні питання з різних напрямків фізичної культури і спорту, дізнавались про фізіологічні зміни в організмі людини під час рухової активності, принципи формування власного здоров'я засобами фізкультури і спорту, демонстрували обізнаність в особливостях життя спортсменів та їх досягненнях, тощо.

Вікторина проводилась в інтерактивному форматі й всі могли одразу бачити власні досягнення та коригувати відповіді. В підсумковій вікторині, із-за складності та неоднорідності завдань, боротьба точилась до останнього запитання. Лідер змінювався майже після кожного запитання й визначити переможця було майже не можливо! Саме такий дух безкомпромісної боротьби додавав вікторині неймовірного напруження та емоційності.

За підсумка ми підсумкової спортивної вікторини місця розподілились наступним чином: ІІІ місце зайняв представник агрономічного факультету — Фурсіков Артем, ІІ місце виборола представниця економічного факультету — Єфімова Аліна та чемпіоном став здобувач вищої освіти економічного факультету Черков Андрій. Приємно зазначити що Черков Андрій вже вдруге виборов перше місце й став першим кому це вдалось зробити двічі поспіль!

По завершенні спортивної вікторини переможці та призери отримали дипломи відповідного рівня, а всі учасники отримали сертифікати, які підтверджують їх участь в заході!

Вітаємо всіх учасників, призерів та переможців й бажаємо не зупинятись на досягнутому й поряд з виконанням фізичних вправ знаходити час для покращення власних інтелектуальних можливостей та теоретичних знань з фізичного виховання та спорту!!!

Автори: доценти Євгеній Стрикаленко, Олег Шалар, Сергій Драчук, Юрій Кан, викладачі Юлія Барановська, Артем Гараєв