ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства»

19 березня відбулось засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Бухгалтер – податківець сучасного підприємства». Згідно із затвердженим планом і в межах дисциплін була розглянута тема «Облік, аналіз і контроль в умовах глобальних змін».

Глобалізація економіки та інформатизація суспільства торкаються усіх сфер життя та впливають на розвиток усіх без винятку галузей знань, що особливо актуальним є для бухгалтерського обліку, який сам по собі являється  інформаційною моделлю господарської діяльності. Під час спілкування учасники засідання зазначили, що в сучасних умовах бухгалтерський облік як система знань та практична сфера діяльності зазнає значних змін. Визначили суттєві проблеми сучасного етапу розвитку бухгалтерського обліку.

До зустрічі були залучені здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти економічного факультету, які презентували цікаві та актуальні доповіді:

  • Лопушенко Інна (спеціальність 071 Облік і оподаткування) тема «Тенденції розвитку бухгалтерських послуг»;

  • Костенко Марія (спеціальність 073 Менеджмент ІТ) тема «Сутність комерційних банків»;

  • Ольга Ліштван (спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування) тема «Доходи, витрати і прибуток страховика»;

Автор: професор Пристемський О.С.