ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтація - ключ до успішної кар’єри і самореалізації

18 квітня відбувся профорієнтаційний захід викладачів економічного факультету кафедри підприємництва, обліку та фінансів у Гайворонському політехнічному фаховому коледжі Голованівського району Кіровоградської області.

Профорієнтація - це не завжди чітка лінія від початкового вибору свого майбутнього фаху до кінцевої кар’єрної мети. Це складний процес самовизначення, який може зазнавати змін протягом життя. Важливо розуміти, що шлях до успішної кар’єри може бути вибудований по-різному для кожної людини і він може включати у себе продовження навчання, випробування нових напрямів і навіть зміну цілей у процесі свого розвитку, такими словами розпочала свій виступ доцент кафедри Людмила БОЙКО. Завідувач кафедри доцент Алла КАРНАУШЕНКО акцентувала на престижності вищої освіти, яка допомагає отримати гарну роботу і посаду, рухаючись по кар’єрних сходах та бути конкурентоспроможним на ринку праці. Професор кафедри Олександр ПРИСТЕМСЬКИЙ ознайомив здобувачів коледжу з пріоритетами навчання у Херсонському ДАЕУ, розповів про факультети ВУЗу, спеціальності та освітні програми економічного факультету. Надав інформацію про вартість навчання, наявність стипендій, грантів та інших фінансових можливостей для абітурієнтів Доцент Аліна САКУН розглянула усі аспекти умов вступу випускників коледжів у 2024 році, процедури і терміни подання документів, проведення вступних випробувань та інші етапи вступного процесу. Голова студентської Ради економічного факультету Богдан ЩЕПЕТКО поділився інформацією про студентське життя та підкреслив престиж онлайн-навчання в університеті, яке у часи невизначеності виявляється більш гнучким і доступним варіантом, дозволяючи студентам отримувати якісну освіту, не виходячи з дому.

Випускники коледжу активно задавали запитання та отримували вичерпні відповіді. Дякуємо директору коледжу Тетяні СІНЕТІ за організацію зустрічі!

Дякуємо кожному захиснику та захисниці України за відвагу, мужність, за кожен новий день та низький уклін за можливість навчатись і працювати!

Колектив кафедри підприємництва, обліку та фінансів