ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наукові здобутки аспірантів спеціальності 201 Агрономія кафедри рослинництва та агроінженерії

Аспіранти кафедри рослинництва та агроінженерії зі спеціальності 201 Агрономія Олена ІВАНІВ, Анатолій МЄЛЄШКО та Іван ПОДРЄЗОВ разом із науковими керівниками доцентами Тетяною БАКЛАНОВОЮ та Оленою СИДЯКІНОЮ прийняли участь у Причорноморській регіональній науково-практичній конференції професорсько-викладацького складу “Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні”.

Під час конференції було розглянуто важливі для сьогодення питання.  Виступи учасників були змістовними й актуальними. Участь аспірантів в конференції є важливою складовою їх наукової діяльності та професійного розвитку. У рамках конференції вони мали можливість представити результати своїх досліджень, обмінятися думками з колегами, отримати фахові поради від досвідчених вчених та познайомитися з сучасними досягненнями у галузі рослинництва.

Участь у конференціях сприяє розвитку наукового мислення, розширенню кола професійних контактів, покращенню навичок презентації та комунікації. Для аспірантів це важливий етап у їх науковому становленні та підготовці до захисту дисертації.

Автор: Тетяна БАКЛАНОВА