ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Презентація онлайн-практики від АрселорМіттал Кривий Ріг

17 квітня 2024 року за ініціативою кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету відбулася зустріч науково-педагогічного персоналу економічного факультету із представниками АрселорМіттал Кривий Ріг для презентації онлайн-практики від АрселорМіттал Кривий Ріг та інших форм співпраці між підприємством і Університетом. Участь взяли представники кафедр менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій; готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; підприємництва, обліку та фінансів; соціальних та поведінкових наук; публічного управління, права та гуманітарних наук.

Спікер:

Вікторія Коцуба - менеджер з розвитку молодіжних проектів відділу з підбору персоналу та розвитку молодіжних проектів АрселорМіттал Кривий Ріг

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» - найбільше підприємство гірничо-металургійного комплексу України. Є частиною міжнародної корпорації АрселорМіттал – виробника сталі №1 в світі та одного з найбільших іноземних інвесторів країни.

Під час вебінару спікер акцентувала увагу на перевагах, життєвому циклі, структурі та механізмах проходження онлайн-практики у компанії АрселорМіттал Кривий Ріг як для здобувачів вищої освіти, так і для Університету. Крім того, було надано інформацію про можливість проходження оплачуваного стажування та можливості працевлаштування на підприємстві.

Висловлюємо щиру подяку представникам компанії АрселорМіттал Кривий Ріг за цінну інформацію. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю та можливість здійснення практичних заходів для підвищення якості освіти та підготовки здобувачів вищої освіти до професійної діяльності.

Висловлюємо щиру подяку Збройним Силам України за можливість проведення заходу в ці складні часи та за те, що даруєте нам відчуття захищеності.