ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Нова спільна ініціатива: ХДАЕУ та Кільський університет розпочали навчальний курс

16 квітня 2024 року, студенти Економічного факультету Херсонського державного аграрно-економічного університету (ХДАЕУ) та студенти Кільського університету розпочали вивчення курсу «Програмування із R studio» в рамках академічної мобільності. Студенти ХДАЕУ приєднались до курсу через платформу Zoom та систему навчання Кільського університету. Проте, розпочинаючи навчання на курсі дистанційно, вже в червні студенти запрошені до Кільського університету, щоб завершити навчання в аудиторіях.

Курс передбачає отримання теоретичних, практичних знань, виконання дослідження-проєкту та семінар для презентації отриманих результатів.

Під час реалізації проєкту в спільній німецько-українській групі студенти матимуть можливість не лише отримати знання та вміння від провідного університету Німеччини з основ програмування, а і побудувати цікаві знайомства та практикуватися у використанні англійської мови. Крім того, студентам надається грант на приїзд для реалізації фінального етапу проєкту до Кільського університету. Учасники курсу отримають сертифікат з академічної мобільності, якісні знання, значний досвід та позитивні враження.

ХДАЕУ активно підтримує якісну освіту та академічну мобільність, надаючи студентам унікальні можливості для навчання та розвитку.