ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо переможців конкурсу «Найкраща професія для мене (вибір професії в умовах воєнного стану)»!

Кафедра соціальних та поведінкових наук зініціювала проведення конкурсу «Найкраща професія для мене (вибір професії в умовах воєнного стану)» для учнів 9–11 класів закладів загальної середньої освіти. За умовами конкурсу учасники мали підготувати презентацію «Найпопулярніші професії України» та розробити колаж-рекламу «Професія моєї мрії». У презентаціях необхідно було не тільки представити професії-вподобання, але й ті, що найбільш популярні та затребувані сьогоденням.

Завдання конкурсу викликало неабиякий інтерес серед школярів і заохотило до участі в ньому учнів багатьох закладів загальної середньої освіти Херсонщини та Кіровоградщини: комунального закладу «Великобалківська гімназія» м.Кропивницького, КЗ "Ліцей природничих наук" м. Кропивницького, Херсонської гімназії №1, Херсонської гімназії №3 Херсонської міської ради, Херсонської ЗОШ №36, Херсонської ЗОШ №18, Херсонського академічного ліцею імені О. В. Мішукова Херсонської міської ради.

Конкурсні роботи продемонстрували творчий підхід до виконання завдання й винахідливість школярів, що виявилися в цікавому дизайні і творчому підході до створення презентацій, несподіваному підборі колажів, обраних для реклами професій сьогодення. Членам журі було надзвичайно складно обрати переможців, оскільки кожна робота заслуговувала на особливу відзнаку.

Утім, після тривалого обговорення, журі визначилися з переможцями. Призові місця розподілили таким чином:

1 місце – Непомняща Вероніка

2 місце – Громко Анастасія

2 місце – Байраченко Юлія

3 місце – Слюсаренко Катерина

3 місце - Ахрамєєва Марина

Переможці конкурсу «Найкраща професія для мене (вибір професії в умовах воєнного стану)» отримали пам’ятні призи, а кожен, хто долучився до нього, – сертифікат про участь. Сподіваємося, що цей захід надихатиме учнів на вибір сучасних затребуваних професій сьогодення, а також на участь у конкурсах, що організовує ХДАЕУ!

Автори: доц.Роман ЧЕПОК, доц.Інна ВАРНАВСЬКА