ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відвідування міжнародного форуму харчової промисловості і упаковки доцентом Ніною Рєзвих

17 квітня 2024 викладач кафедри харчових технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету Резвих Н.І. відвідала Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP), м. Київ. IFFIP – форум продуктової та пакувальної індустрії, який відображає реальне становище ринку харчової, харчопереробної та пакувальної промисловості.

На виставці Міжнародного форуму харчової промисловості  та упаковки IFFIP були представлені: обладнання для виробництва продуктів харчування, напоїв, їх фасування, розливу та пакування; різноманітні види упаковки для харчових товарів; обладнання та технології для виробництва упаковки.

Виставка відображає останні тенденції розвитку української хлібопекарської та кондитерської промисловості, а також стан світового ринку хлібопечення і кондитерської справи, сприяє розвитку вітчизняного хлібопечення, демонструє досягнення, передові технології, допомагає в пошуку нових рішень фахівцям хлібопекарської та кондитерської галузі України. Сприяє підвищенню рівня та якості життя української нації шляхом просування інноваційних, екологічних технологій та продуктів хлібопекарської та кондитерської індустрії.

Учасники виставки були виробники та постачальники обладнання та інгредієнтів для хлібопекарської та кондитерської промисловості.