ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь НПП кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії в Міжнародній конференції

16-17 квітня 2024 року співробітники кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії доценти Волошин М.М. та Ладичук Д.О. прийняли участь в III Міжнародній науково-практичній конференції «Green construction» («Зелене будівництво»), яка проходила на базі Київського національного університету будівництва і архітектури в режимі онлайн.

Основні напрямки роботи конференції були спрямовані на вирішення наступних проблем сьогодення: “Зелене будівництво: архітектура, містобудування, менеджмент”; “Екологічні аспекти зеленого будівництва”; “Енергоефективність і ресурсозбереження”; “Зелене будівництво – військові виклики та цивільний захист”.

Модератор конференції Ткаченко Т.М., докторка технічних наук, професорка,завідувачка кафедри технологій захисту навколишнього середовища та охорони праціКиївського національного університету будівництва і архітектури.

Від Херсонського державного аграрно-економічного університету була презентована науково-дослідна розробка “Пристрій для забезпечення надійної експлуатації зелених будівель на підтоплених територіях”, яка викликала зацікавленість у фахівців-будівельників.

Автор: Дмитро ЛАДИЧУК (17.04.2024р.)