ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Продовжуємо серію гостьових лекцій від KPMG Хочеш дізнатися tips&tricks щодо формування фінансової звітності та аналізу?

«Фінансова звітність та аналіз. Бухгалтерський облік» за такою темою 12 квітня 2024р. у зручному онлайн-форматі для здобувачів освітніх програм кафедри підприємництва, обліку та фінансів, а також всіх зацікавлених здобувачів та колег економічного факультету, була проведена лекція-диспут.

Спікери заходу:

Єгор Новіков, Менеджер відділу Аудиту, KPMG в Україні,

Роман Бараненко, Старший Аудитор, KPMG в Україні

Лектори охоче ознайомили студентів з  особливостями формування й аналізу фінансової звітності підприємств, її нормативно-правовим підґрунтям, правильним інтерпретуванням та використовуванням отриманої інформації відповідно до потреб користувачів. Особливо цінними були приклади з власного досвіду.

Дякуємо спікерам заходу за пізнавальний навчальний контент, що став змістовним доповненням для розкриття тематики окремих освітніх компонент ОПП першого (бакалаврського)  та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

Практика проведення подібних заходів доводить, що реальний досвід та унікальний погляд стейкхолдерів стають цінними ресурсами у підготовці майбутніх фахівців у сфері бухгалтерського обліку, аудиту, фінансів та бізнесу.

Дякуємо ЗСУ за можливість спілкування та відчуття захищеності.

Автор: Аліна САКУН