ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Харчових технологій та інженерії» 2023-2024 н.р., який відбувся в Національному університеті харчових технологій

За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Харчових технологій та інженерії» 2023-2024 н.р., який відбувся в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) 2 місце отримала здобувачка біолого-технологічного факультету першого (бакалаврського) рівня четвертого року денної форми навчання Анастасія ГУСАР. Науковий керівник роботи д.т.н., професор кафедри харчових технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету Ольга ГОРАЧ.

На Конкурс було надіслано 28 наукових робіт із 15 вищих навчальних закладів України. Метою Конкурсу було створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримка наукової та творчої роботи здобувачів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, опанування ними інноваційних технологій. Конкурс проводився за 21 освітніми програмами та спеціалізаціями в ІІ тури.

З 1 по 24 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Наступний ІІ етап ІІ туру – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції – відбувся 11-12 квітня. Даний захід проходив у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom. Для участі у ІІ етапі ІІ туру Конкурсу було запрошено автори наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 45 і вище балів.

Щиро вдячні організаторам Конкурсу за організацію, проведену роботу, рецензування та оцінювання представлених конкурсних робіт та підтримку інтелектуального потенціалу талановитої молоді!