ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проводимо час разом

Вже третій рік ми вимушені багато часу проводити online: навчатися, зустрічатися, обмінюватися інформацією через екран монітору… І студентам, і викладачам не вистачає живого спілкування, в тісному колі за чашкою чаю просто посміхатися!

Здобувачі та викладачі кафедри рослинництва та агроінженерії  намагаються вирішити це питання наскільки це можливо в умовах сьогодення. За допомогою в організації і проведенні кураторської години звернулися до Молодіжного центру Кіровоградської області і зустріли відкритих до спілкування та співпраці молодих людей.

9 квітня на базі Молодіжного Центру зібралися разом у гібридному форматі студенти та викладачі кафедри. Співробітники і консультанти центру запропонували актуальну та цікаву тему зустрічі – «Медіаграмотність, кібергігієна та протидія кібербулінгу». У формі гри «Fakebusters» всі вчилися знаходити та розвіювати фейкові новини.

Загальна мета та завзятість змагання між командами, які сформувалися в Молодіжному Центрі та тими, що об’єдналися online, створили атмосферу дружнього спілкування та єдності.