ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тренерські здобутки здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми фізична культура і спорт!

Клас та майстерність роботи будь-якого тренера залежить від досягнень його підлеглих! Саме показані результати юних спортсменів вказують на професійне зростання тренера та його рівень.

Цими вихідними здобувач вищої освіти нашого університету Євген Панич, який напередодні сам став срібним призером відкритого чемпіонату міста Києва, представив власних вихованців на відкритій першості міста Києва зі змішаних одноборств федерації MixFighter!

В змаганнях приймали участь вихованці Євгена, які виступали в різних вікових та вагових категоріях В змаганнях прийняло участь більше 100 спортсменів з різних областей України!!! Приємно, що серед такої значної кількості учасників вихованці Євгена не остались без нагород й гідно представили Херсонщину!

Вітаємо юних спортсменів, а особливо їх тренера з досягненням високих призових нагород на відкритому чемпіонаті міста Києва! Вітаємо команду спортсменів й бажаємо в подальшому досягати тільки чемпіонських звань. Євгену ж бажаємо продовжити якісне навчання в університеті з практичним вдосконаленням своїх навичок та можливість передати їх своїм вихованцям! Саме практична підготовка є основою формування компетентних, якісних та перспективних фахівців в галузі фізичного виховання та спорту!

Автор: доцент Стрикаленко Є.А