ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Cерія тренінгів та вебінарів про карʼєру для майбутніх економістів «Economist Career Way» від UGEN

З 18.03.24 до 27.03.24 здобувачі ОП «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» разом з гарантами професором Пристемським О.С. та доцентом Сакун А.Ж. прийняли участь у онлайн-проєкті «Economist Career Way» від UGEN Україна.

9 днів, десятки кейсів з реального бізнесу, майстер-класи від компаній-роботодавців, панельна дискусія з експертами фінансів, аудиту та банкінгу, інсайти та лайфхаки відбору в міжнародні та українські компанії, оцінка твого резюме на "Test Drive" від фахівців цієї сфери.

12 провідних компаній-роботодавців: Deloitte: Трансфер-прайсинг; ProCredit Bank: Таємниці банківської звітності: просто про складне; Cemark: Інтеграція бізнесу після злиття та поглинання; Baker Tilly: Як зрозуміти фінансову звітність?; BAT: Бюджетування компанії; KPMG: Сучасний аудит: етапи, підходи, AI-технології; Національний Банк України: Стратегічне планування: на рівні країни, в компанії та власного розвитку; Хлібпром: Організація бюджетування на великому виробничому підприємстві; EY: Особливості побудови бізнес-процесів; Mazars: Оцінка інвестиційних проєктів; PwC: Сучасні виклики в діяльності аудиторів.

Інсайти для розвитку твоєї кар’єри:

Тренінг від LDC

  • 25.03. Панельна дискусія з Baker Tilly, LDC, Хлібпром, ProCredit Bank, EY
  • 26.03. Панельна дискусія з KPMG, Національний Банк України, PwC, BAT, Deloitte, Mazars
  • 27.03. Тест-драйв резюме з Baker Tilly та KPMG

  На фініші проєкту учасники отримали іменні сертифікати від UGEN.

Автор: Аліна САКУН