ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційний захід працівників ХДАЕУ

4 квітня 2024 року викладачі Херсонського державного аграрно-економічного університету – доцент кафедри соціальних та поведінкових наук Олена Шаумян, доцент кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Валентина Зубенко, доцент кафедри підприємництва, обліку та фінансів Леся Кононенко провели профорієнтаційну зустріч у Центральноукраїнському державному будинку художньої та технічної творчості.

Під час зустрічі обговорювались питання можливості та доцільності здобування освіти у Херсонському державному аграрно-економічному університеті і умовами Вступу-2024 році.  Викладачами акцентована увага на можливості здобуття освіти за дистанційним, гібридним і дуальним форматом, про академічну мобільність, про Центр кар’єри ХДАЕУ. Викладачами було проведено цікаву вікторину на економічну креативність, міні брейн ринг «Як знайти своє місце в професії».

Здобувачі зацікавились можливістю навчання у ХДАЕУ.

Особлива подяка нашим захисникам і захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову і навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!