ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Творчий конкурс «Корисні овочі та фрукти»

6 квітня 2024 року на кафедрі рослинництва та агроінженерії відбувся заключний етап творчого конкурсу «Корисні овочі та фрукти». З привітальним словом звернувся в.о. завідувача кафедри Микола ІВАНІВ з побажанням усім учасникам вдалого виступу та неймовірної подорожі у світ таланту!

До фінального туру конкурсу долучилися учні Киселівського ліцею Чорнобаївської сільської ради Херсонської області, Кам’янківського ліцею Підволочиської селищної ради Тернопільської області, Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради, Херсонського кооперативного економіко-правового коледжу та шкільного закладу м. Прага (Účinkuje ZAK ZŠ Vratislavovа, Praha).

Учасники заходу за допомогою презентаційних матеріалів  продемонстрували свої знання і обізнаність у сфері агрономії. Всі доповіді були дуже цікавими та пізнавальними. Майбутні абітурієнти проявили емоційну виразність, оригінальність, ораторське мистецтво та взаємодію з аудиторією. Тимур ІВАНІВ презентував свою доповідь чеською мовою, чим викликав зацікавленість всіх учасників конкурсу. Журі, до складу якого входили викладачі кафедри рослинництва та агроінженерії, попередньо оцінили всі надіслані творчі роботи учнів та відібрали найкращі до фінального туру конкурсу.

Наприкінці зустрічі відбулося урочисте нагородження. На всіх учасників чекав приємний сюрприз, ніхто не залишився без призового місця та подарунка.

Для визначення переможця відбулося он-лайн голосування, у якому взяли участь усі конкурсанти та присутні. За підсумками он-лайн голосування було обрано переможців конкурсу.

Одержали такі результати:

Диплом І ступеня отримав Дмитро КАПЕНЯК – учень Кам’янківського ліцею Підволочиської селищної ради Тернопільської області.

Диплом ІІ ступеня отримав Андрій РЕВТЬО – учень Киселівського ліцею Чорнобаївської сільської ради Херсонської області.

Диплом ІІІ ступеня отримав Владислав КЛИМОВИЧ – учень Киселівського ліцею Чорнобаївської сільської ради Херсонської області.

В завершальному слові доцент кафедри Олеся РЕВТЬО розповіла про спеціальності, які є в  ХДАЕУ та запросила учнів в майбутньому стати нашими абітурієнтами. 

Вітаємо переможців конкурсу та дякуємо всім, хто долучився до заходу! Запрошуємо і надалі до активної співпраці з Херсонським державним аграрно-економічним університетом!