ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція для здобувачів економічного факультету від Олени Васильєвої, консультанта з питань зовнішньоекономічної діяльності ТОВ “Феросплав – стандарт”

2 квітня 2024 року відбувалася гостьова лекція, організована кафедрою підприємництва, обліку та фінансів для здобувачів першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти економічних спеціальностей. На лекції обговорювалися проблемні питання зовнішньоекономічної діяльності України в умовах повномасштабного вторгнення.

Олена Васильєва, консультант з питань зовнішньоекономічної діяльності ТОВ “Феросплав – стандарт”, поділилася своїми знаннями та практичним досвідом. Вона зауважила, що сучасним трендом є дослідження проблем теорії та практики за міждисциплінарним підходом. На лекції висвітила основні аспекти облікового супроводу, організації зовнішньоекономічних зв'язків та важливість оптимізації фінансових розрахунків, звернувши увагу учасників на практичних аспектах діяльності в цій сфері.

На лекції також активно обговорювалися проблеми організації комерційної діяльності у сфері ЗЕД, чинні форми митних декларацій та практика митного оформлення експортно-імпортних операцій. Через живу дискусію і обмін думками здобувачі могли краще зрозуміти актуальні питання, які стосуються сучасного стану зовнішньоекономічної діяльності в Україні.

Здобувачі активно долучалися до обговорення теми лекції, задавали питання та цікавилися сучасним станом зовнішньоекономічної діяльності вітчизняних підприємств. В результаті лекції здобувачі змогли посилили свої компететності, які необхідні для їх успішної діяльності в сфері зовнішньоекономічної діяльності. 

 

Дякуємо Олені Васильєвійза цікаву та ґрунтовну лекцію!

 Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!