ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Настановча лекція з виробничої практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 202 Захист і карантин рослин

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – невід’ємна компонента освітньо-професійних програм «Захист і карантин рослин», завершальний етап практичного навчання, метою якого є узагальнення і вдосконалення здобутих знань, практичних умінь та навичок, оволодіння професійним досвідом, а також збір матеріалів для написання кваліфікаційних робіт.

3 квітня 2024 р. гарант ОПП «Захист і карантин рослин» другого (магістерського) рівня вищої освіти, професор Олена МАРКОВСЬКА провела настановчу лекцію на платформі Zoom для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 202 Захист і карантин рослин за участі керівників практики від університету. Задля чіткої регламентації та планування діяльності проходження практик, студентів ознайомлено із відповідними програмами (https://numl.org/Ou0), формою звітності (https://numl.org/Ou3), алгоритмом представлення презентаційного матеріалу під час публічного захисту звітів з виробничої практики на засіданні кафедри ботаніки та захисту рослин, а також надано рекомендації щодо підготовки кваліфікаційних робіт (https://numl.org/Ou7).

Інструктаж з охорони праці та техніки безпеки для студентів провела кандидат с.-г. наук, доцент кафедри рослинництва та агроінженерії Олеся РЕВТЬО.

Автор: Ірина СТЕЦЕНКО