ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувачі ХДАЕУ найкращі й в чемпіонаті з черлідингу!

Протягом лютого 2024 року викладачі фізичного виховання Херсонського державного аграрно-економічного університету, в рамках І туру обласних змагань за програмою Спортивних ігор серед закладів вищої освіти в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, провели загальноуніверситетські змагання з черлідингу. В змаганнях прийняло участь значну кількість здобувачів з усіх факультетів нашого університету. За підсумками І туру була сформована збірна команда університету, яка представляла наш ЗВО на змаганнях обласного рівня!

В березні 2024 року Херсонське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України провело онлайн змагання з черлідингу серед студентів закладів вищої освіти Херсонської області, в якому прийняли участь і наша збірна!

В фінальному етапі змагання проводились за наступними номінаціями: POM DANCE, CHER DANCE SHOW, SOLO and OVERALL TEAM STANDINGS!

В номінації Pom Dance переможцями стали студенти Херсонського державного аграрно-економічного університету: І місце - Смешко Єлізавета, Злодєєва Юлія, Гончаренко Алла, Моісєєва Дар'я, Попова Євгенія, Вірчак Єлізавета, Жабченко Софія, Гараєв Богдан, Гараєв Артем; ІІ місце - Клюконос Тетяна, Іванчишина Вікторія; ІІІ місце - Дудич Оксана, Лункан Тетяна, Войтенко Антоніна.

В номінації CHER DANCE SHOW ІІІ місце вибороли також наші здобувачки Клюконос Тетяна і Іванчишина Вікторія, а в особистій першості вони посіли перше місце! 

За підсумками виступу збірної команди в усіх номінаціях визначався загальний переможець особистих змагань з черлдідінгу. Приємно відзначити, що переможцями стали здобувачі саме Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Вітаємо наших здобувачів та викладачів з гарним результатом і бажаємо так же гарно виступити в змаганнях зі спортивних ігор, які стартують вже в цьому місяці, та гідно представити наш заклад вищої освіти!

Автори: доценти Євгеній Стрикаленко, Кан Ю.Б., викладачі Барановська Ю.В., Гараєв А.А.