ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь представників Херсонського державного аграрно-економічного університету у заході від Ukrainian Institute for International Politics та Департаментом координації міжнародної технічної допомоги СКМУ за підтримки Міжнародного фонду "Відродження"

27 березня 2024 року представники Херсонського державного аграрно-економічного університету взяли участь у заході, на якому детально розглядалися програми ЄС Interreg Europe та URBACT. Захід організовано Українським інститутом міжнародної політики (УІМП) та Департаментом координації міжнародної технічної допомоги Секретаріату Кабінету Міністрів України (СКМУ) за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" та Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Захід розпочався з вітального слова Сергія Шеремета, заступника голови Кіровоградської обласної військової адміністрації. Далі представниця Департаменту координації міжнародної технічної допомоги СКМУ Яна Романюк розповіла про основні характеристики та можливості для потенційних учасників програм Interreg Europe та URBACT. А директорка Українського інституту міжнародної політики Надія Афанасьєва акцентувала увагу на тому, що програми ЄС Interreg Europe та URBACT сприяють розвитку областей. Михайло Омельченко, асистент проєктів Українського інституту міжнародної політики, продемонстрував приклади впровадження проєктів Interreg Europe та URBACT, що надало учасникам заходу чітке уявлення про практичне застосування цих програм.

Дякуємо організаторам заходу та спікерам за цінну інформацію!

Впевнені, що отримані знання допоможуть ХДАЕУ у розширенні міжнародного співробітництва та успішній реалізації нових проєктів!

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!