ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія переробки риби, рибні делікатеси»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха відбулось планове засідання гуртка «Технолог», на якому розглядались питання технологій переробки риби та виробництва рибних делікатесів. У засіданні прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 181 Харчові технології.

Здобувачів зацікавила тема доповіді: «Риба фугу: найдорожчий і найнебезпечніший делікатес Японії». Гуртківці мали змогу не лише дізнатися про особливості приготування даної риби, але й активно дискутували щодо традицій, яких дотримуються шеф-кухарі  Японії.

Підсумовуючи засідання, керівники та учасники студентського наукового гуртка «Технолог» підкреслили важливість удосконалення технологій переробки та зберігання риби та рибної продукції у сучасних умовах.

Дякуємо учасникам гуртка за активну участь та запрошуємо до подальшої роботи!

Автори: керівники гуртка, доцент Геннадій КАРАЩУК, старший викладач Світлана УШАКОВА