ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Практичні заняття з живопису для студентів спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» кафедри будівництва, архітектури та дизайну ХДАЕУ

Для забезпечення якісного освітнього процесу здобувачі спеціальності 191 Архітектура та містобудування, кафедри будівництва, архітектури та дизайну, Херсонського державного аграрно-економічного університету, продовжують заняття в змішаному форматі. Наразі проходять практичні заняття з живопису під керівництвом асистента кафедри будівництва, архітектури та дизайну Вадима Ільченко.

Живопис та архітектура - це дві сфери мистецтва, які часто переплітаються та взаємодіють між собою. Живопис може бути важливим елементом в архітектурному процесі, відображаючи концепції, ідеї та емоції, які лежать в основі будівель та споруд.

Заняття з живопису в контексті архітектури є корисним для архітекторів, які шукають нові способи виразити свої ідеї та концепції. Живопис допомагає розвивати творчість та уяву, відкриває нові можливості для вираження власного стилю та підходу до дизайну.

 

Поширюй цей допис, ділися корисною інформацією.

Підписуйся на сторінки університету.

ФБ факультету: https://www.facebook.com/groups/780715326559739?locale=uk_UA

Інст: https://instagram.com/ksaeu_university?igshid=YmMyMTA2M2Y=

ФБ: https://www.facebook.com/ksau.kherson

ТГ: https://t.me/agrarkaekonom

А якщо виникли питання, то звертайся за номером

+38 095 313 02 87

#stayinukraine #херсон #кропивницький #хдаеу

Автор: В. Ільченко