ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ХДАЕУ продовжує налагоджувати плідну співпрацю зі середніми навчальними закладами Кропивницького

В рамках цієї ініціативи представники ХДАЕУ відвідали Комунальний заклад "Ліцей "Лідер" Кропивницької міської ради".

Доценти кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Р. Базака та І. Олійник, зустрілися з учнями трьох випускних класів та адміністрацією навчального закладу. Ці класи мають спеціалізації, аналогічні до напрямів підготовки університету: математичний, економічний та військовий (особлива увага до військового навчання за унікальною програмою, яке на базі ліцею відвідують й учні інших навчальних закладів Кропивницького). Під час зустрічі обговорювалися наявні в ХДАЕУ факультети та спеціальності, особливості вступу та навчання.

Уже традиційно, інформація про програму міжнародної академічної мобільності, яка успішно реалізовується у співпраці з провідним навчальним закладом Німеччини – Кільським університетом імені Хрістіана Альбрехта, запалила очі більшості учнів. Учасники занять у військовому класі цікавилися діяльністю військової кафедри, яка успішно діє.

Адміністрація ліцею висловила велике захоплення активною та унікальною діяльністю Херсонського державного аграрно-економічного університету, тоді як представники університету відзначили новаторські підходи до навчання, реалізовані ліцеєм "Лідер".

Для підтримання та розвитку партнерських зв’язків між ліцеєм та університетом було укладено меморандум про співпрацю. Цей крок сприятиме не лише подальшому зміцненню відносин між установами, але й збагатить їх, зробивши співпрацю ще більш продуктивною.

Поширюй цей допис, ділися корисною інформацією.

Підписуйся на сторінки університету:

Сайт:

http://www.ksau.kherson.ua/...

Інст: https://instagram.com/ksaeu_university?igshid=YmMyMTA2M2Y=

ФБ: https://www.facebook.com/ksau.kherson

ТГ: https://t.me/agrarkaekonom

А якщо виникли питання, то звертайся за номером приймальної комісії ⬇

+38 095 419 15 15

#stayinukraine #херсон #кропивницький #хдаеу