ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Психологія пам'яті. Лекційне заняття у гібридному форматі

Професор кафедри соціальних та поведінкових наук, доктор психологічних наук Акімова Н.В. провела лекція з дисципліни «Психологія» – тема «Психологія пам’яті», у гібридному форматі. За підтримки Канівець Інни Миколаївни (Громадська організація «Вільна птаха»), 14 березня 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти економічного факультету об’єдналися у дружній атмосфері конференц-залу Центру надання адміністративних послуг міста Кропивницького "Прозорий офіс" для отримання нових знань та емоцій. /p>

Звісно! Технології сучасності дарують дивовижну можливість, тому ті, хто не зміг бути присутнім, мали змогу відчути як online створюють мости, об’єднують та допомагають бути частиною будь-якої події.

Обговорили загальні аспекти: запам’ятовування, зберігання, відтворення та забуття, що взаємодіють між собою, утворюючи складний механізм пам’яті в психічному житті людини. Наталі Володимирівні вміло вдається пояснювати складані речі, простими словами, що значно полегшувало засвоєння інформації студентами ХДАЕУ.

Автори: Інна ВАРНАВСЬКА, Яна ГЕРЛОВАН