ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Нові можливості від перевіреного партнеру Міжнародного центру «Антей»

14 березня 2024 року відбулася студентська година для здобувачів вищої освіти Херсонського державного аграрно-економічного університету з багаторічним партнером вишу – Міжнародним центром «Антей». Метою заходу було ознайомлення здобувачів з програмами практики та працевлаштування у Німеччина під час канікул.

Захід розпочався зі знайомства зі спікером Анатолієм Ліпським – засновником і керівником Міжнародного центру «Антей», який вже протягом багатьох років є сталим партнером Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Анатолій розповів про діяльність Міжнародного центру «Антей», історію його створення, цілі та завдання центру, а також напрямки його роботи. Особливу увагу спікер приділив презентації підприємств Німеччини, офіційним представником яких в Україні, є Міжнародний центр «Антей».

На зустрічі здобувачі ознайомилися з двома підприємствами, на яких пропонується працевлаштування, а також отримали детальну інформацію про умови праці, проживання, харчування тощо. Здобувачам було надано перелік необхідних документів та умови для участі у програмі.

Після головної частини презентації, здобувачі активно задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді. Дякуємо Анатолію за участь у заході і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Автор: Навчально-методичний відділ (14.03.2024)