ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Твоя професійна кар’єра із ХДАЕУ!

13 березня 2024 року доцент кафедри соціальних та поведінкових наук Олена Шаумян та доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Надія Коваленко Херсонського державного аграрно-економічного університету, на запрошення Молодіжного центру Кіровоградської області, провели заходи для спільноти центру, що сприятимуть гармонізації психологічного стану молоді та орієнтації вибору кар’єрного майбутньому.

Олена Шаумян провела актуальний і захоплюючий тренінг «Емоційний стан в умовах повномасштабної війни в Україні», що дозволив спільноті набути навичок переосмислення поглядів щодо позитивних емоцій, вміння концентрувати увагу на буденних, але позитивно привабливих факторах. У активній дискусії, до якої долучились учасники, визначено практичні поради щодо покращення власного ментального стану і зведення коливань настрою до мінімуму.

Надія Коваленко провела профорієнтаційну презентацію «Твоя професійна кар’єра із ХДАЕУ». На якій представлено можливості, перспективи і переваги Херсонського державного аграрно-економічного університету, акцентовано увагу на різноманітті освітньо-професійних програм, дуальній освіті, академічній мобільності, перевагах проходження практики та стажування, а також взаємодії зі стейкхолдерами.

Щиро дякуємо Молодіжного центру Кіровоградської області за сприяння співпраці, дружню та затишну атмосферу, завдяки сформованій стратегії намічені подальші вектори спільних заходів.

Автори: Надія КОВАЛЕНКО, Олена ШАУМЯН