ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційний захід кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук з учнями Перегонівського ліцею Голованівського району Кіровоградської області Віртуальна екскурсія сайтом ХДАЕУ «Херсон-Кропивницький: Кропивницький-Херсон»

14 березня 2024 року доцентка кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук Юлія Главацька провела віртуальну екскурсію сайтом ХДАЕУ для учнів 11 класу Перегонівського ліцею Голованівського району Кіровоградської області. До заходу долучилися – Ольга Правоторова та Ольга Козій.

Для подорожі-онлайн доступні декілька локацій. ЛОКАЦІЯ 1. НАВІГАЦІЙНО-ПОШУКОВА – це мандрівка головною сторінкою сайту ХДАЕУ з акцентом на колір веб-дизайну, адже зелений – колір розвитку, природи, екології, достатку та здоров’я. Цей колір символічно відображає інформацію щодо основних спеціальностей університету, які візуально представлені  в рекламних спливаючих віконцях. Здобувачі ознайомилися з усіма «станціями» локації 1: наявність п’яти факультетів, перелік усіх спеціальностей, можливість завантаження буклету «Довідник абітурієнта», шанс стати учасником різноманітних конкурсів, які проводять кафедри ХДАЕУ для здобувачів середньої освіти тощо.

ЛОКАЦІЯ 2. ІСТОРИЧНО-СИМВОЛІЧНА – це екскурс в історію заснування ХДАЕУ, його статус і символіку.

ЛОКАЦІЯ 3. ПІЗНАВАЛЬНО-ПЕРСПЕКТИВНА – цеекскурсія станцією «Абітурієнту» із зупинками «Довузівська підготовка», «Правила прийому», «Перелік НМТ», «Творчий конкурс», «Мотиваційний лист» і «Вступні іспити».

ЛОКАЦІЯ 4. ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНА – це тур заходами Школи аграрного лідера, які зорієнтовані на персональний розвиток активних інноваційних особистостей, реалізацію їхнього потенціалу для успішного вирішення завдань аграрного бізнесу й сільських громад Херсонщини та України.

ЛОКАЦІЯ 5. САМОВРЯДУВАННЯ – це ознайомлення з діяльністю студентського парламенту, членом якого може стати активна, вмотивована та  дієва особистість.

ЛОКАЦІЯ 6. ПСИХОЛОГІЧНА – це можливість отримати поради від психолога університету щодо питань адаптації першокурсників і не лише.

ЛОКАЦІЯ 7. ОСВІТНЯ – це ознайомлення з навчальними курсами для організації неформальної освіти за факультетами університету, каталогом дисциплін вільного вибору здобувачів, організацією дуальної освіти здобувачів.

ЛОКАЦІЯ 8. ФЕСТИВАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНА – це знайомство з фотогалереєю, «станцією», де зафільмовані важливі івенти університету, такі як Посвята в студенти, Випускний вечір, Зимовий бал тощо.

Віртуальна університетська екскурсія «ХЕРСОН-КРОПИВНИЦЬКИЙ: КРОПИВНИЦЬКИЙ-ХЕРСОН» (8 ПРОВІДНИХ ЛОКАЦІЙ) виявилася цікавою, інформативною та перспективною для майбутніх здобувачів ХДАЕУ. Маємо надію, що «освітній потяг» за напрямом руху «Кропивницький-Херсон» наповниться здобувачами-пасажирами ХДАЕУ.

Висловлюємо вдячність адміністрації закладу за можливість проведення цього заходу та чекаємо на наших майбутніх абітурієнтів.

Автор: доцент Главацька Ю.Л. (14.03.2024)