ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота економічного факультету у Ліцеї «Мрія»

Важливими аспектами пошуку та реалізації себе є вибір професії, що відповідає сучасним потребам суспільства. Представники економічного факультету приділяють особливу увагу профорієнтаційній роботі та допомагають учням визначатися з професією, щоб в майбутньому обрана спеціальність подобалася, приносила віддачу та розкривала нові грані неповторної особистості.

Так, 13 березня 2024 року викладачі економічного факультету – доцент кафедри соціальних та поведінкових наук Олена Шаумян та доцент кафедри підприємництва, обліку та фінансів Леся Кононенко провели профорієнтаційну зустріч із учнями 10-х класів Комунального закладу «Ліцей «Мрія» Кропивницької міської ради». Під час зустрічі викладачі акцентували увагу на перевагах отримання вищої освіти та розповідали про великий вибір спеціальностей, які представлені в університеті.

Олена Шаумян запропонувала взяти участь у Брейн ринзі, до якого проявили цікавість не тільки учні, але і вчителі навчального закладу. Леся Кононенко провела інтерактивне заняття на тему «Креативність у підприємництві», під час якого школярі  розгадували економічні загадки, вирішували тести на альтернативні способи використання та створювали віддалені асоціації.

Під час заходу старшокласники уважно слухали викладачів, розуміючи, що незабаром їм доведеться зробити важливий вибір щодо своєї майбутньої професії. Вони зацікавилися можливістю навчання у ХДАЕУ.

Захід пройшов у затишній і доброзичливій атмосфері. І на завершення викладачі отримали запрошення на подальшу співпрацю та наступні заходи, які обіцяють бути ще цікавішими та захоплюючими!

Дякуємо адміністрації та вчителям Комунального закладу «Ліцей «Мрія» Кропивницької міської ради» за можливість поспілкуватися з учнями!