ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувачка спеціальності 073 Менеджмент презентувала доповідь на Всеукраїнській студентській конференції

Здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент (ОПП Менеджмент інформаційних технологій) Аліна Щепаняк виступила зі своєю доповіддю на ІІ Всеукраїнській студентській конференції "Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України". Подія відбулася 13 березня 2024 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Участь у конференції брали здобувачі всіх рівнів вищої освіти, учні старших класів шкіл, гімназій, ліцеїв та випускники коледжів. Захід проходив за десятьма актуальними напрямками, включаючи соціальні, економічні та екологічні аспекти.

Аліна Щепаняк представила свою роботу, яка присвячена проблемі післявоєнного відновлення регіону після катастрофи на Каховській гідроелектростанції на тему: «Катастрофа Каховської гідроелектростанції: аналіз екологічних і соціально-економічних наслідків та особливості післявоєнного відновлення регіону». Доповідь була виконана під керівництвом доцента кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Романа Базаки.

Організатори конференції відзначили актуальність та високий науковий рівень роботи Аліни Щепаняк. Вони висловили своє захоплення тим, що молоді вчені займаються такими важливими та актуальними для України темами, як проблеми післявоєнного відновлення країни.

У своїй доповіді Аліна розглянула екологічні та соціально-економічні наслідки катастрофи на гідроелектростанції, а також висвітлила особливості відновлення постраждалих регіонів. Її дослідження здобуло визнання серед учасників конференції та спонукало до подальших досліджень у цьому напрямку.

Таким чином, участь Аліни Щепаняк на Всеукраїнській студентській конференції свідчить про активну роль молодих дослідників у вирішенні актуальних проблем сучасності та їхній високий науковий потенціал. Вітаємо наукового керівника з успішним дебютним досвідом підготовки здобувачки та бажаємо нових творчих здобутків!