ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Пізнавальні та інтенсивні курси підвищення кваліфікації завідувача кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії

З 9 по 13 березня в.о. завідувача кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Микола ВОЛОШИН проходив пізнавальні курси підвищення кваліфікації на цифровій платформі AgriAcademy.

AgriAcademy – цифровий освітній простір для взаємообміну знаннями і навичками в агробізнесі. ЄБРР створив нове цифрове освітнє середовище сучасних знань та практичних новацій – платформу AgriAcademy.

Для поглиблення знань, а також запропонованих напрямів було обрано найбільш цікаві теми, а саме:

  • Ефективність зрошення: більше продукції з меншою кількістю води;
  • Управління сільськогосподарськими водними ресурсами: взаємодія води, суспільства та технологій;
  • Дрони для сільського господарства: підготуйте та спроектуйте свою місію безпілотника (БПЛА).

Кожний курс складався із навчального плану, в який входили модулі. Так в курс «Ефективність зрошення: більше продукції з меншою кількістю води» входило 6 модулів із загальним обсягом 36 годин.

В курс «Управління сільськогосподарськими водними ресурсами: взаємодія води, суспільства та технологій» входило 8 модулів із загальним обсягом 50 годин.

В курс «Дрони для сільського господарства: підготуйте та спроектуйте свою місію безпілотника (БПЛА)» входило 3 модулі із загальним обсягом 24 години.

У всіх курсах були присутні як теоретичні питання так і практичні задачі, які в свою чергу поділялись на прості та складні у своїх рішеннях.

Всі опрацьовані курси виявились цікавими та пізнавальними. Представлену платформу AgriAcademy можна рекомендувати як викладачам так і здобувачам освіти у поглибленні своїх знать та навичок.

Чекаємо оновленого переліку тем до нових курсів.

Автор: Микола ВОЛОШИН (14.03.2024р.)