ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч із Mariusz Meus, присвячення геодезії, для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

11 березня 2024 року студенти разом із викладачами Херсонського державного аграрно-економічного університету були запрошені на цікаву та пізнавальну зустріч із Mariusz Meus, відомим експертом з питань геодезії та її практичного застосування, у платформі Zoom.

Поєднання наукової думки майбутніх професіоналів в сфері геодезії та землеустрою і експерта з геодезії, який вже зараз використовує знання на практиці є запорукою вдалої співпраці, обміну досвідом та напрацювання тем для майбутніх досліджень.

Приєдналися до зустрічі студенти факультету архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»  та їх наукові наставники.

Під час зустрічі, колега із Польщі Mariusz Meus поділився зі студентами своїм досвідом досліджень з геодезії зі студентами, а також запропонував теми для наступних досліджень майбутнім фахівцям.

Учасники заходу отримали цікавий досвід від пана Маріуша який стане поштовхом для подальших досліджень, відкриттів і розвитку власних ідей і думок. Такий формат зустрічей допоможе обміну досвідом професіоналів нашої країни та країн-партнерів.

Автор: Олена АРНАУТОВА, асистент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру