ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тренінг «Як стати професіоналом». Профорієнтаційні зустрічі викладачів економічного факультету

У комунальному закладі «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради» 12 березня 2024 року доцент кафедри соціальних та поведінкових наук ХДАЕУ Олена Шаумян провела профорієнтаційну зустріч із учнями 10-х та 11-х класів, наголосивши на особливостях навчання у Херсонського державного аграрно-економічного університету в м. Кропивницькому, та ознайомила зі спеціальностями закладу.

Основними питаннями були: як знайти потрібну інформацію на сайті ХДАЕУ та як скачати довідник абітурієнта для детального ознайомлення із вишем. Як предмети треба скласти для вступу до університету,  як реалізувати себе в майбутній професії, як можна побудувати своє життя, визначивши із професією. Ці та інші запитання ставили учні – майбутні абітурієнти.

Також було проведено міні-тренінг «Як стати професіоналом». Учні активно долучалися до виконання вправ та обговорення результатів тренінгу. Старшокласники зацікавилися інформацією про університет. Наприкінці зустрічі було запропоновано взяти участь у конкурсі, що проводить кафедра соціальних та поведінкових наук (для учнів 10-х та 11-х класів)  – «Психолог цифрового покоління».

Автор: доц. Олена ШАУМЯН