ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжнародна співпраця Херсонського державного аграрно-економічного університету та Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі

12 березня 2024 року в рамках міжнародної співпраці відбулася міжнародна зустріч між представниками Херсонського державного аграрно-економічного університету, Україна та Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі, Республіка Польща. У зустрічі взяли участь з боку ХДАЕУ в.о. завідувача кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Микола ВОЛОШИН і доцент цієї кафедри Володимир КРАВЧЕНКО, з боку міжнародних партнерів – ад'юнкт, спеціаліст відділу профорієнтації та міжнародної співпраці Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі Зоя ШАРЛОВИЧ.

На зустрічі були обговорені питання організації сумісних наукових досліджень, залучення здобувачів до наукових проектів та експериментальної роботи. Відбувся обмін досвідом з питань підготовки здобувачів до виконання конкурсних робіт та їх презентацій.

Присутні позитивно оцінили результат проведеної зустрічі та прийшли до висновку, що така комунікація повинна бути на регулярній основі.

Автор: Микола ВОЛОШИН, Володимир КРАВЧЕНКО (13.03.2024р.)