ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Спільна лекція у гібридному форматі на кафедрі підприємництва, обліку та фінансів «Іпотечне кредитування: єОселя - Державна програма доступного кредитування житла»

12 березня 2024 року у межах викладання курсу навчальної дисципліни «Ринок нерухомості та іпотека» та згідно розкладу відбулася інтерактивна гостьова лекція у гібридному форматі, яка надала змогу здобувачам отримати практичні знання від представника найбільшого банку України, спеціаліста зі споживчого кредитування АТ КБ «ПриватБанку» Олександра Гука.

Гібридна лекція відбувалася на базі відділу документів з економічних, технічних та природничих наук Обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Дмитра Чижевського. На лекції були присутні як учасники, які перебували в м. Кропивницькому та змогли відвідати захід особисто, так і ті, хто приєднався онлайн через платформу Zoom.

Під час лекції здобувачі ознайомилися з особливостями реалізації Державної програми доступного кредитування житла єОселя, а також з алгоритмом отримання кредиту.

Лекція викликала неабияку зацікавленість у здобувачів! Після лекції пану Олександру було поставлено багато різних питань щодо процедури отримання іпотечного кредиту, його переваг та можливих ризиків. Крім здобувачів Херсонського державного аграрно-економічного університету, на лекції були присутні і здобувачі коледжів, які виявили зацікавленість та активно ставили запитання, на які спікер надав ґрунтовні відповіді.

Гібридний формат дозволив прийняти активну участь як здобувачам в аудиторії, так і тим, хто знаходився поза її межами!

 

Дякуємо Олександру Гуку за цікаву та ґрунтовну лекцію!

 Щиро вдячні колективу Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Дмитра Чижевського за можливість проведення гібридної лекції!

Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Особлива подяка нашим захисникам та захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

Разом до перемоги!