ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь викладачів кафедри ботаніки та захисту рослин і здобувачів вищої освіти агрономічного факультету в онлайн-конференціях від спеціалістів-практиків

З 26 лютого по 7 березня 2024 року на YouTube-каналі компанії Corteva Agriscience Україна експерти галузі провели цикл онлайн-вебінарів за темами: «Захист озимого ріпаку», «Захист зернових колосових культур», «Агросезон 2024: реалії, прогнози та рішення», «Проблеми при вирощуванні соняшника в сезоні 2023. Робота над помилками».

У рамках освітнього проєкту «Агрокебети» з 22 лютого по 12 березня 2024 року академічна спільнота агрономічного факультету відвідала відкриті бізнес-лекції на теми: «Основи диференційованого обробітку ґрунту», «Як ставити польовий дослід?», «Що формує врожай озимої пшениці?», «Інтерв’ю з рекрутером. Секрети успіху», «Гостьова лекція від ексклюзивного технічного партнера».

Під час заходів були розглянуті актуальні питання технологій вирощування та стратегії захисту зернових і технічних культур від основних шкідників, хвороб і бур’янів. Науково-педагогічні працівники кафедри отримали значний обсяг актуальної інформації, яку буде використано в освітньому процесі для викладання навчальних дисциплін «Фізіологія рослин з основами біохімії», «Основи наукових досліджень у захисті рослин», «Фітопатологія», «Ентомологія», «Гербологія», «Інтегрований захист» тощо. Зі свого боку здобувачі вищої освіти спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство», 208 «Агроінженерія» мали змогу поглибити знання у різних сферах сучасного аграрного виробництва.

Автори: Олена МАРКОВСЬКА, Ірина СТЕЦЕНКО