ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентська науково - практична конференція за секцією «Менеджмент»

  «Наука-живий організм, яким розвивається істина»

                                                                                          О.І. Герцен

5 квітня  2017 р. на кафедрі менеджменту організацій відбулася студентська науково - практична конференція. На засіданні секції  студенти 1-5 курсів економічного  факультету доповідали результати власних наукових досліджень з сучасних питань  менеджменту  в рамках роботи наукового гуртка за секцією « Менеджмент».

  

Учасники конференції

Метою конференції було закріпити теоретичні знання  та практичні навички з дисциплін управлінського циклу підготовки, дослідити проблематику менеджменту, вивчити  передовий досвід   та сучасні технології менеджменту  в аграрній сфері  та надати рекомендації з їх  впровадження  на   вітчизняних  аграрних підприємствах.

З привітальним словом до учасників виступив голова секції «Менеджмент» д.е.н., професор Соловйов І.О. Він  зазначив актуальні завдання наукових досліджень аграрної науки в умовах сьогодення та підкреслив визначальну  роль студентства як генератора наукових ідей.

 

Був визначений регламент роботи конференції та сформовано журі  для оцінки наукових доповідей учасників.

  

За підсумками роботи конференції  після детального обговорення  доповідей учасників та презентації результатів досдіджень молодих науковців експертною комісією  були визначені переможці: 

І місце – Сенедецька Юлія, студентка 5 курсу ЕФ, з темою доповіді : «Самоменеджмент студента – майбутнього менеджера та фермера і проблеми його реалізації»(Науковий керівник – к.с-г.н.,  доцент Осадчук І.В.)

   

ІІ місце – Жилевська Наталія , студент 3 курсу ЕФ з темою: «Маркетингові дослідження уподобань споживачів  продукції м’ясопереробки  на ринку м. Херсона» (Науковий керівник – к.с-г.н., доцент Боліла С.Ю.)

  

ІІ місце – Самчук Лілія , студент 3 курсу ЕФ з темою доповіді: «Маркетингові дослідження ринку органічної продукції в місті Херсоні» (Науковий керівник – к.с-г.н., доцент Боліла С.Ю. )

ІІІ місце-  Марєєва Світлана,  студентка 5 курсу ЕФ з темою доповіді: «Посилення конкурентних переваг ТОВ «Жовтневе» на ринку сільськогосподарської продукції півдня України» (Науковий керівник – к.е.н., доцент Федорова Т.В.)

 

ІІІ місце- Полегенько Світлана , студентка 5 курсу ЕФ з темою доповіді: « Маркетингові дослідження ринку майонезу м. Херсону»(Науковий керівник – к.с-г.н., доцент Боліла С.Ю.)

 

Переможці були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками. 

 

Нагородження учасників конференції

 

 

 Вітаємо молодих науковців із здобутою перемогою !

 Бажаємо плідних  успіхів  всім учасникам конференції у подальшій науковій діяльності та студентському житті!

« Наука лише тоді є благотворною, коли ми її приймаємо не лише  розумом, але й серцем»

Д.І Менделєєв

Автор: Шепель Т.С.