ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Статті

Зустріч керівництва факультету архітектури та будівництва зі студентським активом та кураторами

Керівництвом факультету архітектури та будівництва проведено онлайн-зустріч зі студентським активом та кураторами. В ній взяли участь декан факультету Наталія Дудяк, заступник декана з навчальної роботи Микола Волошин, заступник декана з наукової роботи Ірина Баруліна, заступник декана з виховної роботи Валентина Зубенко, методист курсів Олександра Рибалка та куратори і студентський актив.

Під час зустрічі  декан факультету поінформували студентів про тривалість та особливості навчального процесу першого семестру 2023-2024 навчального року. Обговорили стан організації поточного контролю та підготовки до семестрового контролю. Микола Волошин відзначив важливість проходження анкетування, щодо якості надання освітніх послуг та надання пропозицій щодо поліпшення освітніх програм факультету архітектури та будівництва.

Ірина Баруліна звернула увагу на Положення про стипендіальне забезпечення здобувачів вищої освіти, що необхідно здобувачам вже формувати  перелік досягнень за поточний семестр, що враховуються у рейтингу успішності студента і не належать до показників успішності у навчанні, для формування додаткового балу.

Особливу увагу  Валентина Зубенко приділила питанням безпеки кожного здобувача вищої освіти під час воєнного стану. Наголосила на необхідності сумлінного навчання з використанням системи управління дистанційним навчанням (Moodle, електронні пошти, меседжери т.і.).

Олександра Рибалка нагадала  про виконання умов договору про надання освітніх послуг та підтримання конструктивної комунікації з методистом курсів та кураторами навчальних груп.

Автор: Наталія Дудяк