ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Статті

Зустріч зі студентським активом факультету архітектури та будівництва

27 жовтня на факультеті архітектури та будівництва відбулась зустріч студентського активу з Іриною Баруліною, Головою товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ФАБ, заступником декана з наукової роботи ФАБ, що була присвячена можливостям активізації наукової діяльності студентів.

Херсонський державний аграрно-економічний університет активно мотивує здобувачів до наукової діяльності, зокрема, за свої наукові здобутки студенти мають можливість отримати додаткові бали до загального рейтингового списку.

Тож під час зустрічі були обговорені актуальні запрошення на міжнародні та всеукраїнські конференції, а також можливості участі здобувачів у стипендіальних та грантових програмах.

Розглянуто стипендіальну програму «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, заснована Фондом Віктора Пінчука у 2006 році. Її головна мета – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Деталі участі доступні за посиланням https://zavtra.in.ua/about/.

А також конкурс наукових та студентських проєктних концепцій «Відродження та інноваційний розвиток України». Співорганізатори чекають від учасників проєктні концепції з відновлення та розвитку економіки, агропромислових галузей, зеленої енергетики та покращення екології, особливо в районах України, які постраждали від війни. Умови участі, порядок проведення, критерії відбору та інші деталі за посиланням - http://surl.li/moslv.

Запрошуємо нашу активну та талановиту молодь до участі!

Автор: Ірина Баруліна, асистент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру