Спеціальності Ради Роботодавців
Рада роботодавців спеціальності 181 «Харчові технології»
Напрямки роботи ради роботодавців
спеціальності 181 «Харчові технології»
- Вивчення досвіду та підвищення іміджу спеціальностей на ринку праці, прогнозування потреб ринку праці у фахівцях відповідної спеціальності.
- Розширення бази підприємств для проходження студентами спеціальності виробничого навчання та виробничої практики.
- Покращення якості освітніх послуг, подальше впровадження в навчально – виробничий процес інноваційних форм та методів навчання, сучасних виробничих технологій.
- Співпраця роботодавців щодо участі у Ярмарках вакансій університету, презентації та спілкування зі здобувачами вищої освіти, екскурсії на підприємства, проходження стажування, виробничої та переддипломної практики, літньої та зимової практик.
- Пропозиції щодо удосконалення професійних вимог до випускників; сприяння формуванню ділових і професійних якостей випускників з урахуванням вимог роботодавців.
- Залучення представників роботодавців до освітнього процесу (читання лекцій, бізнес-тренінгів, проведення практичних занять, керівництво виробничими і переддипломними практиками здобувачів вищої освіти).